Pasfotoservice, fotoafdrukken en digitaliseren

Fotoshop Bekkema heet voortaan Fotoshop Actief: “Wij zijn klaar voor de toekomst!”

Fotoshop Bekkema heeft een nieuwe naam: Fotoshop Actief. Donderdag is de nieuwe gevelreclame geplaatst. De nieuwe eigenaren Jan Auke Steegstra, Shirley Bhagwat en Vishal Bhagwat grijpen de naamswijziging aan om een nieuwe dienst te introduceren: fotoshoots voor particulieren en bedrijven.

Voor Vishal is de overname nu, met de nieuwe naam op de gevel, echt rond. “Met de nieuwe naam kunnen wij nu echt onze eigen draai gaan geven aan het bedrijf. Wij hebben daarom ook gekozen voor een nieuwe frisse huisstijl om te laten zien dat wij klaar zijn voor de toekomst.”

Hij is blij dat de overdracht met Anne Bekkema, de vorige eigenaar, zo soepel is verlopen. “Het is fantastisch dat hij ons het vertrouwen geeft om er wat moois van te maken. Wij willen het bedrijf naar het volgende level brengen. En Anne Bekkema blijft ook in de fotoshop werken, hij is nog steeds een onderdeel van het bedrijf.” 

Vishal geeft aan dat hij, Jan Auke en Shirley volop ideeën hebben voor de fotoshop. “Nu de gevel klaar is, komt er binnenkort een nieuw interieur in de fotoshop. In het pand is ook een fotostudio aanwezig met professionele apparatuur. Hier gaan wij fotoshoots voor particulieren en bedrijven aanbieden. Uiteraard zijn ook fotoshoots op locatie mogelijk. Verschillende medewerkers van de fotoshop – wij hebben het personeel overgenomen – zijn professioneel fotograaf. Daarnaast hebben wij bij Weekblad Actief natuurlijk ook veel ervaring met fotografie. Deze gecombineerde kennis en ervaring gebruiken wij graag om u en uw familie, medewerkers of bedrijf zo mooi mogelijk vast te leggen op beeld.”

Hoewel het nodige verandert in de fotoshop, blijven volgens hem de service en de overige diensten gelijk. “U kunt nog steeds bij ons terecht voor pasfoto’s, fotolijsten, het digitaliseren van oud beeldmateriaal en het laten afdrukken van foto’s in hoge kwaliteit. Daarnaast kunnen wij foto’s op allerlei materialen en producten laten afdrukken zoals canvas, plexi­glas, hout, mokken, textiel et cetera.” 

De fotoshop wordt ook een vestiging van Weekblad Actief en De Mediastrateeg, vertelt de ondernemer. “U kunt hier dus ook terecht voor advertenties, familieberichten, websites, online marketing et cetera.”

De nieuwe eigenaren en medewerkers van Fotoshop Actief heten u van harte welkom in de vernieuwde winkel. Om de nieuwe naam te vieren is er een welkomstactie, zegt Vishal. “Levert u onderstaande advertentie in bij Fotoshop Actief, dan krijgt u 10 procent korting op het digitaliseren en herstellen van foto’s. U bent van harte welkom.”

Medewerker Kyra Esméé Zwart bij de vernieuwde fotowinkel van Fotoshop Actief aan het Moleneind Noordzijde 8 in Drachten.